Intrebari Frecvente (FAQ)

General

 

Cat dureaza pe piele?

Tatuajele dureaza intre 3 si 7 zile, depinde de cum si unde le pozitionezi si de cum le ingrijesti. Pentru a avea grija de tatuajele tale recomandam sa nu aplici creme, lotiuni pe baza de ulei, demachiant sau orice alte derivate din uleiuri pe zona tatuata. Tatuajele sunt realizate in asa fel incat aceste substante sa degradeze adezivul si sa se inlature de pe piele.

 

Cate tatuaje sunt intr-o colectie?

Fiecare colectie standard FlashTattoos include 2 folii pline de tatuaje, iar fiecare folie contine minim 8-10 modele diferite. Tototdata, colectiile „Pure by Nature” si „Glowing Darkness” contin cate 3 folii de tatuaje. Modelele acesteia din urma devin fosforescente la intuneric daca sunt incarcate cu o sursa de lumina in prealabil.

 

Tatuajele sunt sigure pentru piele?

Mai mult decat sigure! Aceste produse nu contin substante nocive, sunt non-toxice, hypoalergenice si eco-friendly. Adezivul este testat dermatologic de catre producator, dar ca orice adeziv, are proprietati chimice si este nerecomandat sa vina in contact direct cu ochii. Nu lasati copiii nesupravegheati in preajma tatuajelor, deoarece acestea au o folie de protectie din plastic care, accidental inghitita, poate duce la leziuni respiratorii.

 

Cum se pot purta tatuajele?

Creativitatea personala este singura limita asupra aplicarii acestora. Pot fi purtate absolut oriunde pe piele… picioare, brate, palme, abdomen, spate, gat, ceafa, frunte… chiar si pe unghii. Fii creativa si arata-ne rezultatul pe pagina de instagram @flashtattoosromania sau pe facebook la www.fb.com/flashtattoosromania .

Cum se aplica?

  1. Asigură-te că pielea este perfect curată, uscată, și fără urme de uleiuri, cum ar fi loțiuni de corp, creme de plajă, etc.
  2. Decupează tatuajul dorit aproape de marginile design-ului pentru o poziționare cât mai ușoară pe piele.
  3. Îndepărtează folia transparentă de protecție și așează tatuajul cu fața în jos pe zona dorită și apasă ușor până ce simți că tatuajul se fixează superficial.
  4. Umezește foarte bine hârtia cu ajutorul unei dischete demachiante sau al unui prosop. Exercită o presiune uniformă asupra tatuajului timp de 30 secunde până ce hârtia se va desprinde cu ușurință. În cazul în care hârtia nu se îndepărtează ușor, mai aplică o dată discheta sau prosopul umed.
  5. După ce ai îndepărtat complet hârtia de pe tatuaj, lasă-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute fără a face mișcări bruște care pot produce fisuri în suprafața fină a bijuteriei.
    *Pentru a nu risca să aplici tatuajul deformat, îți recomandăm să ceri ajutorul unei prietene.

 

Cum se inlatura?

Tatuajul se înlătură cu ajutorul uleiurilor de corp sau de bucătărie. Masează zona cu ulei de corp, ulei pentru bebelusi, ulei de masline sau chiar si cu demachiant pe baza de ulei, lasa sa actioneze cam un minut, iar apoi cu o dischetă demachiantă îmbibată în acelasi ulei, șterge ușor, și, în doar câteva secunde, l-ai înlăturat.

ATENȚIE! Nu aplicați pe pielea sensibilă sau dacă aveți alergii la substanțe de tip adeziv. Nu insista asupra zonei în timpul spălării, evită să parfumezi direct peste tatuaj sau să aplici orice tip de substanțe uleioase, care au ca scop îndepărtarea acestora, așa cum s-a precizat mai sus.

 

Tatuajele sunt rezistente la apa?

Sigur! Tatuajele sunt rezistente la apa 100%… Apa ajuta la aplicarea lor, nu la indepartarea lor.

 

Tatuajele influenteaza bronzul?

Da, pe zona aplicata actioneaza ca un ecran protector impotriva razelor solare asupra pielii, dar noi suntem de parere ca ar fi foarte cool sa te bronzezi cu aceste modele minunate… chiar ar fi si asta un test de creatie.

 

Pot fi purtate cu autobronzant?

Sigur! Cu conditia sa folosesti autobronzantul inainte de a aplica tatuajele, ca acesta sa-si faca efectul uniform, iar apoi sa faci un dus pentru a indeparta lotiunea ramasa.

 

Pot fi purtate si de barbati?

Sigur, cu conditia sa nu influenteze ego-ul acestora. 😀

 

Flash Tattoos Romania este brandul original care a creat acest trend?

Flash Tattoos Romania este primul si singurul brand original din tara care comercializeaza acest tip de produse, si primul ce a adus acest trend din Statele Unite, luand inspiratia de la FlashTat US, revolutionand curentul sub amprenta proprie.

 

Cat de repede ajung tatuajele daca comand azi?

In momentul in care comanda este plasata, va fi preluata si prelucrata si trimisa a doua zi. FanCourier se insarcineaza cu transportul produselor si garanteaza livrarea in maxim 2 zile lucratoare.